Uw buit

U heeft nog geen buit. Bekijk onze collectie!

De voordelen van alibababikes

Info

Alibababikes is een online fietsenwinkel wat fietsen via alibababikes.nl en in Zoetermeer en Den Haag verkoopt.  Alibababikes geeft een laagste prijsgarantie op iedere fiets in het assortiment. Vindt u dezelfde fiets (aangeboden tegen dezelfde condities) elders goedkoper, dan geldt uiteraard de laagste prijs!

Alibababikes heeft een breed assortiment aan fietsen, zoals: omafietsen toerfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, hybride fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, moederfietsen en verschillende accessoires. Alibababikes heeft in Zoetermeer en Den Haag een basisvoorraad van ca altijd 200 fietsen.

Hoe werken wij?

De prijzen op onze website zijn "in doos prijzen" welke wij door heel Nederland versturen. Wilt u uw nieuwe fiets gemonteerd en afgesteld meenemen? Dan rekenen wij daar €17,50 voor. 

Het monteren van de fiets kan alleen bij afhalen bij ons in Zoetermeer en Den Haag. Een fiets in doos is doorgaans voor 95% gemonteerd. U hoeft in de meeste gevallen alleen de trappers, het zadel en stuur te monteren. Uiteraard zijn een van de 40 rovers Alibababikes altijd bereidt u te assisteren bij het monteren van uw nieuwe fiets. Het compleet gemonteerd versturen van een fiets is helaas niet mogelijk.

Alibababikes staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te 's-Gravenhage o.v.v. nr. 27121541 .BTW nr. 8211.37.050 en is een handelsnaam van Avanti Handelsonderneming V.O.F.