Uw buit

U heeft nog geen buit. Bekijk onze collectie!

De voordelen van alibababikes

Verzekeringen

Uw fiets 3 jaar verzekerd zonder eigen risico !!!

Nederland fietsland ! Ook voor dubieuze fietsliefhebbers! Helaas veranderen er per jaar duizenden fietsen in Nederland onrechtmatig van eigenaar. Preventie door middel van een goed slot is beslist geen overbodige luxe. Uw fiets tegen diefstal verzekeren is echter een must.

Waar brengt Alibababikes de verzekering onder ?

Alibababikes brengt de diefstalverzekering onder bij Unigarant. Dit is een volle dochter van de ANWB. Uw verzekering is dus in zeer goede handen.

Wat heeft de Unigarant fietsverzekering te bieden ?

 • 100 % dekking tegen diefstal gedurende 3 jaar
 • 20% eigen risico bij racefietsen en ATB?s
 • lage premies
 • eenvoudig af te sluiten
 • overzichtelijk
 • gerenommeerde verzekeringsmaatschappij; volle dochter van de ANWB
 • snelle en eenvoudige afhandeling van de schadeclaims

Premie

De aanschafprijs en de postcode zijn bepalend voor de hoogte van de premie

Hoe kunt u de verzekering online afsluiten ?

Wij sturen u samen met uw bestelling alle gegevens om de verzekering af te sluiten. U vult de betreffende gegevens in en stuurt deze naar UniGarant. De polis wordt binnen 10 werkdagen na de levering van de fiets toegestuurd. Ook kunt u de verzekering online afsluiten via onze website.

Klik op onderstaande link om direct een overzicht te krijgen van de mogelijke verzekeringsopties; Let op; ingevulde aanvragen worden NIET in behandeling genomen !

Unigarant fietsverzekering afsluiten

Sloten

De te verzekeren fiets dient voorzien te zien van een ART goedgekeurd slot. Niet alle door Alibababikes geleverde fietsen zijn van een dergelijk slot voorzien. Deze kunnen ook los besteld worden.

Wat te doen bij verlies van een van de fietssleutels ?

Als u een fietssleutel verliest, dient u direct een nieuwe sleutel te laten bijmaken en dient u Unigarant hiervan bij voorkeur per email op de hoogte te stellen (da@unigarant.nl).

Wat te doen bij diefstal ?

U ontvangt samen met de polis de voorwaarden. Leest u deze goed door. Wij noemen hieronder even de belangrijkste voorwaarden :

 • u dient direct aangifte te doen bij de politie
 • binnen 14 werkdagen na de datum van het proces verbaal dient u Unigarant een volledig ingevuld schadeformulier toe te sturen
 • u moet altijd 2 originele fietssleuteltjes kunnen overleggen
 • proces verbaal, sleutels en schadeformulier kunt u vervolgens sturen naar:
Unigarant
Antwoordnummer 401
7900 VB Hoogeveen

Hoe wordt het verzekerd bedrag uitgekeerd ?

Deze Unigarant diefstalverzekering is een naturaverzekering. Dit houdt in dat u bij Alibaba bikes weer een andere fiets ter waarde van het vezekerde bedrag kunt aanschaffen.